problem z podłączeniem Siemensa ST55 pod kompa

Rozmowy w męskim gronie i tylko o tym co lubią panowie

problem z podłączeniem Siemensa ST55 pod kompa

Postprzez Anonymous » 23 cze 2005, o 18:51

Mam problem z podłączeniem siemensa st55 pod kompa, zainstalowałem smart tool 1,91 oraz sterownik do kabla ale niewykrywa mi fona, czy ktoś wie co trzeba zrobić ?
Anonymous
 

problem z podłączeniem Siemensa ST55 pod kompa

Postprzez Anonymous » 23 cze 2005, o 20:02

jesli masz xp to wejdz w panel sterowania i w ustawieniach polaczenia z telefonem w zakladce Com ustaw Com3 na anable
Anonymous
 

problem z podłączeniem Siemensa ST55 pod kompa

Postprzez nero@jawnet » 24 cze 2005, o 06:25

zainstaluj SDS 8-)
Avatar użytkownika
nero@jawnet
 
Posty: 188
Dołączył(a): 24 maja 2005, o 23:00
Lokalizacja: Jaworzno

problem z podłączeniem Siemensa ST55 pod kompa

Postprzez wwiirr@jawnet » 25 cze 2005, o 21:35

w tym siemensiku jest takie jajo ze zeby komp wykryl go musisz miec aktywny telefon czyli najlepiej odpalic aparat i wtedy po chwili wykrywa :)
wwiirr@jawnet
 
Posty: 10
Dołączył(a): 24 maja 2005, o 23:00
Lokalizacja: Jaworzno

problem z podłączeniem Siemensa ST55 pod kompa

Postprzez Anonymous » 26 cze 2005, o 17:38

Spoko, spoko. Kiedys kupilem kabelek sprzedawca twierdził ze jest odpowiedni. No ale sie chłop mylił. Jeżeli to jest kabel com, to nie twoja wina. Poprostu zły kabel. Kub na allego USB specjalnie przeznaczony do serii S jezezli chodzi o simensy. ściagnij sobie oprogramowanie ze strony siemensa. Konfiguracja tych teefonów jezeli chodzi o siemensy jest dziecinnie prosta, wiec niczego nie mogłeś schszanić. Tak wiec jest to w 100% wina kabla. Niech zgadne na kablu jest nalepka C55?
Anonymous
 

problem z podłączeniem Siemensa ST55 pod kompa

Postprzez wwiirr@jawnet » 27 cze 2005, o 16:05

seria S nie jest cala taka sama i tutaj wlasnie tym wyjatkiem jest ST55... mam ten telefon (zlacze COM) i sposobem ma polaczenie jest omowiony przeze mnie wczesniej :)
wwiirr@jawnet
 
Posty: 10
Dołączył(a): 24 maja 2005, o 23:00
Lokalizacja: Jaworzno

problem z podłączeniem Siemensa ST55 pod kompa

Postprzez Anonymous » 27 cze 2005, o 16:47

kazdy ma problem z tym fonem simens wypuscil kaszanke i tyle ja miale do tego fona az trzy kable i komp na zadnym niewykrywal fona oraz orginalne oprogramowanie i kicha :D
Anonymous
 


Powrót do Męskie sprawy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

cron