ps3 a sieć

Wymiana zdań na tematy związane z siecią jawnet.pl

ps3 a sieć

Postprzez kovjaw@portal » 5 paź 2011, o 10:39

Witam,

Mam taki przypadek, że jak gram przez ps3 w pes 2011 z osobami z poza jawnetu to mogę się połączyć. W przypadku gdy próbuje się połączyć z osobą z jawnetu to niestety nie mogę. Miał może ktoś podobny problem ? może ps3 próbuje się łączyć po ip wewnętrznym między nami? dodam, że oboje mamy ip zewnętrzne.

pozdrawiam
kovjaw@portal
 
Posty: 4
Dołączył(a): 1 sty 1970, o 01:00

ps3 a sieć

Postprzez kovjaw@portal » 21 paź 2011, o 10:41

nikt nie gra w ps3 przez jawnet ?
kovjaw@portal
 
Posty: 4
Dołączył(a): 1 sty 1970, o 01:00

ps3 a sieć

Postprzez fanreal@jawnet » 21 paź 2011, o 14:08

Jak widać :)
Ja niestety nie mogę Ci pomóc, bo grywam tylko po necie. Szukałeś jakichś informacji w google?

edit: Nie wiem jak wygląda gra po sieci, więc zapytam - czy w tej grze, w którą chcecie grać jest możliwość wpisania IP hosta (kolegi)? Czy jest automatyczne wyszukiwanie?
Avatar użytkownika
fanreal@jawnet
 
Posty: 1070
Dołączył(a): 24 maja 2005, o 23:00
Lokalizacja: Jaworzno

ps3 a sieć

Postprzez kovjaw@portal » 24 paź 2011, o 12:13

gramy w Pro Evolution Soccer akurat. IP wpisujemy i ręcznie i pobieramy automatycznie. Ale nic to nie zmienia. Z ludźmi z poza sieci grać się da, a ze sobą nie możemy - niby się widzimy w pokoju a jednak jest za długi czas oczekiwania na połączenie i wybija :/

co do google to już chyba całe przeszukałem :P i jest tylko o ustawieniach routera. Ale my gramy po kablu bez routera więc nijak się to ma. Chciałem sprawdzić z kimś innym z jawnetu, ale jak nikt nie gra to nie sprawdzę ;)
kovjaw@portal
 
Posty: 4
Dołączył(a): 1 sty 1970, o 01:00

ps3 a sieć

Postprzez fanreal@jawnet » 24 paź 2011, o 12:21

Gracie w 2011? Daj gg, jeśli czas mi pozwoli, to się odezwę i sprawdzimy.
Avatar użytkownika
fanreal@jawnet
 
Posty: 1070
Dołączył(a): 24 maja 2005, o 23:00
Lokalizacja: Jaworzno

ps3 a sieć

Postprzez kovjaw@portal » 25 paź 2011, o 07:42

już w 2012, ale 2011 jeszcze jest ;) 471834, daj znać to można spróbować w wolnej chwili
kovjaw@portal
 
Posty: 4
Dołączył(a): 1 sty 1970, o 01:00

ps3 a sieć

Postprzez dem2000@jawnet » 9 lis 2011, o 23:07

A ja mam pytanie z innej beczki. Jak skonfigurować PS3 żebym mógł się połączyć bezprzewodowo z Acces Piontem bo za cholere mi to nie wychodzi :)
dem2000@jawnet
 
Posty: 498
Dołączył(a): 8 gru 2006, o 00:00

ps3 a sieć

Postprzez dem2000@jawnet » 10 lis 2011, o 08:07

Wyskakuje mi taki błąd : 80710092
dem2000@jawnet
 
Posty: 498
Dołączył(a): 8 gru 2006, o 00:00

ps3 a sieć

Postprzez konrads@jawnet » 10 lis 2011, o 08:39

call me :D
Avatar użytkownika
konrads@jawnet
 
Posty: 144
Dołączył(a): 24 maja 2005, o 23:00
Lokalizacja: Jaworzno

ps3 a sieć

Postprzez dem2000@jawnet » 10 lis 2011, o 09:12

Już dzwoniłem - ale działanie sprawdzę wieczorem :)
dem2000@jawnet
 
Posty: 498
Dołączył(a): 8 gru 2006, o 00:00


Powrót do Opinie i dyskusje na temat funkcjonowania i rozwoju sieci

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości

cron