podpięcie auta pod komputer??

Rozmowy w męskim gronie i tylko o tym co lubią panowie

podpięcie auta pod komputer??

Postprzez freezee@jawnet » 7 cze 2013, o 18:22

Gdzie można podpiąć Fiata pod kompa żeby sprawdzić ew. skasować błędy?? Dobrze jakby firma pracowała w sobotę, zależy Mi na czasie :)
Avatar użytkownika
freezee@jawnet
 
Posty: 1883
Dołączył(a): 24 maja 2005, o 23:00
Lokalizacja: Brańsk

podpięcie auta pod komputer??

Postprzez Anonymous » 7 cze 2013, o 21:51

Zakup sobie coś takiego jak ELM 327, koszt koło 50-60 zł a sam będziesz mógł sobie kasować. W fiatach i czy alfach ważne by był wylutowany rezystor lub odpowiednio zrobiona płytka. Kupując na allegro jak poinformujesz, że do fiata to od razu wylutują rezystor.
Anonymous
 

podpięcie auta pod komputer??

Postprzez kj@portal » 7 cze 2013, o 22:22

to fiata można podpiąć pod compa:shock:
Avatar użytkownika
kj@portal
 
Posty: 157
Dołączył(a): 1 sty 1970, o 01:00

podpięcie auta pod komputer??

Postprzez esjot@portal » 7 cze 2013, o 22:51

Na Jeziorkach przy szkole robią takie rzeczy. I tak warto kupić swój kabelek, ściągnąć soft i samemu się tym pobawić. Nie wiem jak jest u fiata ale z VAG-iem to spora przyjemnośc i satysfakcja w skanowaniu, grzebaniu, kasowaniu, kodowaniu, rozsądnej zmianie ustawień. Mam i korzystam na własny użytek
Avatar użytkownika
esjot@portal
 
Posty: 252
Dołączył(a): 1 sty 1970, o 01:00

podpięcie auta pod komputer??

Postprzez freezee@jawnet » 7 cze 2013, o 23:36

Dzięki za info wiem o fiatecuscan 2.6 ale niestety autem rządzi kobieta i ja tylko pośrednicze w całym zamieszaniu ;)
Avatar użytkownika
freezee@jawnet
 
Posty: 1883
Dołączył(a): 24 maja 2005, o 23:00
Lokalizacja: Brańsk

podpięcie auta pod komputer??

Postprzez leman@jawnet » 8 cze 2013, o 06:41

dla kobiety ..? to freezee musisz szukać różowego kompa :P
Avatar użytkownika
leman@jawnet
 
Posty: 1139
Dołączył(a): 24 maja 2005, o 23:00

podpięcie auta pod komputer??

Postprzez freezee@jawnet » 8 cze 2013, o 06:54

leman@jawnet.pl napisał(a):dla kobiety ..? to freezee musisz szukać różowego kompa :P
kompa juz ma(białego) ale jak zacznie w nim gmerać= DRAMAT
Avatar użytkownika
freezee@jawnet
 
Posty: 1883
Dołączył(a): 24 maja 2005, o 23:00
Lokalizacja: Brańsk


Powrót do Męskie sprawy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość

cron