Radiówka - granie po sieci

Wymiana zdań na tematy związane z siecią jawnet.pl

Radiówka - granie po sieci

Postprzez duk3@jawnet » 21 mar 2006, o 16:56

Ja mam pytanie do urzytkowników radiówki, czy obecnie zmieniła się sytuacje z pingami przez radiówke, czy coś zostało poprawione, czy da się grać? Przeprowadzam się do prywatnego domu i chciałem zasięgnąć inf0 czy warto wogóle myśleć o radiówce jeśli zamierzam grać. pzdr, czekam na odp
duk3@jawnet
 
Posty: 30
Dołączył(a): 24 maja 2005, o 23:00

Radiówka - granie po sieci

Postprzez freezee@jawnet » 21 mar 2006, o 17:10

mialem radiówke i broń boże od tego;)
Avatar użytkownika
freezee@jawnet
 
Posty: 1883
Dołączył(a): 24 maja 2005, o 23:00
Lokalizacja: Brańsk

Radiówka - granie po sieci

Postprzez Anonymous » 21 mar 2006, o 19:06

Jestem posiadaczem radiówki od prawie roku i gra się bezproblemowo pingi w normie co prawda Ciut wyższe od innych użytkowników lecz nieprzeszkadza to w graniu.
Anonymous
 

Radiówka - granie po sieci

Postprzez Anonymous » 21 mar 2006, o 19:34

podajcie jakiego rzedu pingi, bo w et (pewnie to gra duke) dobre pingi do grania to 50 - 80, kolo 100 juz sie gorzej strzela
Anonymous
 

Radiówka - granie po sieci

Postprzez duk3@jawnet » 21 mar 2006, o 19:57

dokladnie, ale także myśle o lepszej taryfie ;p
duk3@jawnet
 
Posty: 30
Dołączył(a): 24 maja 2005, o 23:00

Radiówka - granie po sieci

Postprzez Anonymous » 21 mar 2006, o 20:15

Np Et czy COD ok 50-70.Na serwerze jawnetu standardowo jak u każdego.
Duk musze CIę zmartwić na radiówce w domu prywatnym możesz mieć tylko standard na inną taryfe nie ma możliwośći.
Anonymous
 

Radiówka - granie po sieci

Postprzez Anonymous » 21 mar 2006, o 21:43

Tez jestem posiadaczem radiówki i wszystko jak najbardziej ok.... wszystko co jest zalezne to serwer z jakim sie lacze
Anonymous
 

Radiówka - granie po sieci

Postprzez Anonymous » 22 mar 2006, o 16:34

darkboy jestem na radiówce na taryfie extremum ,więc lekko mijasz się z prawdą.
Anonymous
 

Radiówka - granie po sieci

Postprzez xyno@jawnet » 22 mar 2006, o 16:38

rufus to może w twojej lokalizacji się da bo też u mnie na DN niema możliwości wzięcia czegoś innego jak standard.
xyno@jawnet
 
Posty: 156
Dołączył(a): 24 maja 2005, o 23:00

Radiówka - granie po sieci

Postprzez Anonymous » 22 mar 2006, o 16:59

rufus to muszisz mieć dobre znajomości w ac bo co tylko do niech zadzwonie to słysze ze nie ma takiej możliwości.
Anonymous
 

Następna strona

Powrót do Opinie i dyskusje na temat funkcjonowania i rozwoju sieci

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron