vika85@poczta.jaw.pl napisał(a):Ja osobiście polecam Sale weselną Savanna w Koźminie, miałam tam wesele i dużo moich znajomych po mnie tęż skorzystało z usług tej sali i byli bardzo zadowoleni. Pyszne jedzonko super obsługa, niczego na stołach nie braknie, a wygląd sali tez bardzo ładny. Ponadto na stadninie w Ciężkowicach też jest super, osobiście odradzam Magnat sala piękna ale obsługa fatalnie zorganizowana. A poza Jaworznem super jest sala "Chechło" W Chrzanowie nad zbiornikiem wodnym :)
aksa73@poczta.jaw.pl napisał(a):vika85@poczta.jaw.pl napisał(a):Ja osobiście polecam Sale weselną Savanna w Koźminie, miałam tam wesele i dużo moich znajomych po mnie tęż skorzystało z usług tej sali i byli bardzo zadowoleni. Pyszne jedzonko super obsługa, niczego na stołach nie braknie, a wygląd sali tez bardzo ładny. Ponadto na stadninie w Ciężkowicach też jest super, osobiście odradzam Magnat sala piękna ale obsługa fatalnie zorganizowana. A poza Jaworznem super jest sala "Chechło" W Chrzanowie nad zbiornikiem wodnym :)
Możesz mi powiedzieć kiedy byłaś na weselu w MAGNACIE ? bo ja z racji wykonywanego zawodu słyszałam bardzo dużo pozytywnych wypowiedzi na temat tego lokalu, z tego co wiem jest to chyba jedyny lokal w jaworznie który ma jeszcze tylko 2 miejsca na wesele w sezonie 2013, więc nie mów mi że ludzie idą na dziadostwo![]()
freezee@jawnet.pl napisał(a):aksa73@poczta.jaw.pl napisał(a):vika85@poczta.jaw.pl napisał(a):Ja osobiście polecam Sale weselną Savanna w Koźminie, miałam tam wesele i dużo moich znajomych po mnie tęż skorzystało z usług tej sali i byli bardzo zadowoleni. Pyszne jedzonko super obsługa, niczego na stołach nie braknie, a wygląd sali tez bardzo ładny. Ponadto na stadninie w Ciężkowicach też jest super, osobiście odradzam Magnat sala piękna ale obsługa fatalnie zorganizowana. A poza Jaworznem super jest sala "Chechło" W Chrzanowie nad zbiornikiem wodnym :)
Możesz mi powiedzieć kiedy byłaś na weselu w MAGNACIE ? bo ja z racji wykonywanego zawodu słyszałam bardzo dużo pozytywnych wypowiedzi na temat tego lokalu, z tego co wiem jest to chyba jedyny lokal w jaworznie który ma jeszcze tylko 2 miejsca na wesele w sezonie 2013, więc nie mów mi że ludzie idą na dziadostwo![]()
Co do sali MAGNAT to koleżanka chciała zrobić na sporo osób wesele to właściciel zaproponował że jak się nie zmieszczą na sali to ma piwnice i tam może rozstawić dodatkowe stoły... Totalna porażka...
vika85@poczta.jaw.pl napisał(a):Ja osobiście polecam Sale weselną Savanna w Koźminie, miałam tam wesele i dużo moich znajomych po mnie tęż skorzystało z usług tej sali i byli bardzo zadowoleni. Pyszne jedzonko super obsługa, niczego na stołach nie braknie, a wygląd sali tez bardzo ładny. Ponadto na stadninie w Ciężkowicach też jest super, osobiście odradzam Magnat sala piękna ale obsługa fatalnie zorganizowana. A poza Jaworznem super jest sala "Chechło" W Chrzanowie nad zbiornikiem wodnym :)
Powrót do Co w mieście słychać...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości