problem z php-fusion

Jaki system operacyjny wybrać to może być proste, ale co w nim później zainstalować może już przysporzyć o ból głowy.

problem z php-fusion

Postprzez phabllo@jawnet » 31 mar 2006, o 19:09

WItam. WIecie może co trzeba wpisac w te pola:
Host:
Nazwa usera bazy:
Hasło do bazy:
Nazwa Bazy:
Prefix tabel:
BO wpisuje wedlug mnie dobre rzeczy a ciagle wyskakuje blad "połączznie z bazą niemożliwe" :). Prosiłbym o pomoc pozdrawiam
phabllo@jawnet
 
Posty: 29
Dołączył(a): 24 maja 2005, o 23:00

problem z php-fusion

Postprzez browar@jawnet » 31 mar 2006, o 21:11

Jak byś wpisywał dobrze to by się łączył :idea: z bazą :!:
Avatar użytkownika
browar@jawnet
 
Posty: 162
Dołączył(a): 24 maja 2005, o 23:00
Lokalizacja: Jaworzno

problem z php-fusion

Postprzez iwan@jawnet » 1 kwi 2006, o 10:56

Wg mnie powinno być tak:
Host: mysql-jawnet
Nazwa usera bazy: Iwan <---- to moja nazwa. wpisz swoją
Hasło do bazy: dupa <---- tu wpisz jakie masz hasło do bazy
Nazwa Bazy: np: pa_238 <---- to moja baza.. wpisz swoją
Prefix tabel: tu wpisz np: phpfusion_ <--- mozesz wpisac byle co.. wazne zebys rozróżniał pozniej tabele
Avatar użytkownika
iwan@jawnet
 
Posty: 501
Dołączył(a): 24 maja 2005, o 23:00
Lokalizacja: Jaworzno

problem z php-fusion

Postprzez phabllo@jawnet » 1 kwi 2006, o 11:46

dokłądnie tak wpisuje i kupa! :/ dalej wyskakuje błąd :/
phabllo@jawnet
 
Posty: 29
Dołączył(a): 24 maja 2005, o 23:00

problem z php-fusion

Postprzez Anonymous » 1 kwi 2006, o 18:56

W momencie kiedy dostaniesz maila informującego, że baza została założona i przepiszesz z niego prawidłowo dane to nie powinno być żadnego problemu.

Jeśli sobie nie poradzisz to zagadaj w tygodniu na GG: #2305339, najpewniej w godzinach 8-16.
Anonymous
 


Powrót do Software czyli oprogramowanie

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron