Outpost Firewall - konfiguracja

Jaki system operacyjny wybrać to może być proste, ale co w nim później zainstalować może już przysporzyć o ból głowy.

Outpost Firewall - konfiguracja

Postprzez aerodeck@jawnet » 4 lut 2006, o 00:29

Czy ktoś z user-ów urzywa Outpost Firewall Pro ? Bardzo proszę o pomoc w konfiguracji Outposta do DC++. Próbuję od dłuższego czasu sobie z tym problemem poradzić ale jakoś mi to nie wychodzi , poprostu DC mi nie ssa nic ani nie wyszukuję. Przy Kerio Firewall nie miałem z tym kłopotów. Jeszcze raz bardzo proszę o konkretną pomoc i dziękuję pomocnym osobą.
Avatar użytkownika
aerodeck@jawnet
 
Posty: 119
Dołączył(a): 24 maja 2005, o 23:00
Lokalizacja: Jaworzno

Outpost Firewall - konfiguracja

Postprzez Anonymous » 4 lut 2006, o 10:36

Skad masz ten programik i w jakiej wersji? Jak chcesz, to go moge zainstalowac i mozemy sie tym pobawic przy konfiguracji. Ja tego programu uzywalem jakies 2-3 lata temu, ale chetnie podejme probe jego konfiguracji.
Anonymous
 

Outpost Firewall - konfiguracja

Postprzez aerodeck@jawnet » 4 lut 2006, o 15:23

Program jest orginalny a jego pełna nazwa to : Outpost Firewall Pro ver. 3.0.559.5918 (438)
Avatar użytkownika
aerodeck@jawnet
 
Posty: 119
Dołączył(a): 24 maja 2005, o 23:00
Lokalizacja: Jaworzno

Outpost Firewall - konfiguracja

Postprzez aerodeck@jawnet » 4 lut 2006, o 18:13

:D Dziękuję , już po kłopocie , wszystko jest OK
Avatar użytkownika
aerodeck@jawnet
 
Posty: 119
Dołączył(a): 24 maja 2005, o 23:00
Lokalizacja: Jaworzno


Powrót do Software czyli oprogramowanie

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron